Kawiarka Bella G.A.T. (3Tz) + 4 Kawy Mielone Pera (4 X 250G) Zestaw

129.00

Description

Proces przygotowania kawy w kawiarce:Kawiarka marki G.A.T. to idealne urządzenie dla miłośników kawy, którzy cenią sobie wygodę i jednocześnie doceniają tradycyjny proces parzenia. Za pomocą modelu Bella będziemy mogli zaparzyć aż 3 filiżanki espresso jednocześnie, a cały proces przygotowania napoju jest banalnie prosty. Wystarczy:Zapełnić dolny zbiornik gorącą wodą. Poziom wody nie może przekraczać zaworu bezpieczeństwa.Zapełnić zmielonymi ziarnami metalowy filtr. Ważne żeby nie ubijać kawy, ponieważ może utrudnić to przepływ wody.Umieszczamy filtr w dolnym zbiornikuDokręcamy górną część i umieszczamy kawiarkę na kuchence, pamiętając aby uchwyt pozostał poza źródłem ciepła.Po kilku minutach woda z dolnego zbiornika zacznie przepływać przez zmielone ziarna i zapełni górny zbiornik aromatycznym i gęstym naparem przypominającym espresso. Dzięki spodowi dostosowanemu pod indukcje, w kawiarce Bella przyrządzimy kawę na każdym rodzaju kuchenki; gazowej, elektrycznej i indukcyjnej.Dane techniczne:Model kawiarki: BellaPojemność: 3 tz (3 filiżanki espresso)Kompatybilne z kuchenkami: gazowymi, elektrycznymi, indukcyjnymiMateriał: AluminiumKolor: BiałyWymiary pudełka: 30cm x 18cm x 10cmPERA Dolce Aroma, CremaBar, Gran Gusto i Intenso AromaTo cztery starannie dobrane mieszanki na każdą okazję. Wszystkie kawy różnią się od siebie, dzięki czemu każdy znajdzie coś dla siebie. Zestaw idealny dla rodziny, lub do małej firmy.Kliknij i sprawdź!Dolce AromaGran GustoIntensoAromaCremaBar

Zaparzacze i kawiarki

tani proszek do prania, środki przeciw komarom, mop vileda ultramat turbo xl, okrągła bateria, pralka whirlpool ładowana od góry nie pobiera płynu do płukania, drzwi z siatki, co to jest rozrząd, preparat na rdzę do samochodu, wymiana tarcz hamulcowych golf 4, alternator budowa, farba antracyt do metalu, 100 rękawiczki, kolor 9006, kwiaty z łyżeczek plastikowych, domowy pochłaniacz zapachów, olej lotos, na gwizdek, husqvarna dobre miasto

yyyyy